Handla mat online enkelt & bekvämt

Spara tid, börja handla på Mat.se redan idag

SKAPA KONTO
150 KR RABATT Ange koden SOL18 i kassan. Gäller för nya kunder.
42,95 kr Jämförpris 171,80 kr/kg
3613

Sparris Grön

Varumärke : Frukt&grönt
Vikt/Volym: ca 250g
Ursprungsland: Peru

Sparris har mild och fin smak. Den gröna har kraftigare smak än den vita. Koka sparris försiktigt. Det är viktigt att den behåller sin spänst. Servera sparrisen varm med smör eller smörsås som ensamrätt, eller som tillbehör till kött eller fisk.  Det finns två typer av sparris. Den vita odlas på höga sängar och skärs av under jorden då toppskottet bryter fram. Det är viktigt att undvika ljus eftersom detta medför missfärgning. Den gröna sparrisen växer ovan jord och skärs av vid jordytan när den fått lagom längd. Det är således betydligt mindre arbete i samband med odling av grön sparris. Grön sparris har lite kraftigare smak, högre näringsinnehåll och är lättare/bekvämare att tillaga än vit sparris.   Sparris, framför allt den vita, serveras alltid kokt. Man kan låta sparrisen kallna, hälla över en god dressing eller sås och marinera en stund på fatet innan sparrisen serveras. Den gröna sparrisen går också bra att woka och grilla.

Observera att det alltid är innehållsförteckningen på förpackningen som gäller.

Sparris Grön

Varumärke : Frukt&grönt
Vikt/Volym: ca 250g
Ursprungsland: Peru
42,95 kr Jämförpris 171,80 kr/kg
3613

Sparris har mild och fin smak. Den gröna har kraftigare smak än den vita. Koka sparris försiktigt. Det är viktigt att den behåller sin spänst. Servera sparrisen varm med smör eller smörsås som ensamrätt, eller som tillbehör till kött eller fisk. Det finns två typer av sparris. Den vita odlas på höga sängar och skärs av under jorden då toppskottet bryter fram. Det är viktigt att undvika ljus eftersom detta medför missfärgning. Den gröna sparrisen växer ovan jord och skärs av vid jordytan när den fått lagom längd. Det är således betydligt mindre arbete i samband med odling av grön sparris. Grön sparris har lite kraftigare smak, högre näringsinnehåll och är lättare/bekvämare att tillaga än vit sparris. Sparris, framför allt den vita, serveras alltid kokt. Man kan låta sparrisen kallna, hälla över en god dressing eller sås och marinera en stund på fatet innan sparrisen serveras. Den gröna sparrisen går också bra att woka och grilla.

Observera att det alltid är innehållsförteckningen på förpackningen som gäller.
Produktinformation
Innehållsdeklaration:
Grön Sparris
Innehållsdeklaration:
Grön Sparris
Omdömen

Ingen har recenserat denna produkt.

Recensera produkten


Du använder en gammal webbläsare som vi saknar stöd för.

Vi rekommenderar att du uppdaterar din webbläsare då sidan inte fungerar korrekt i din nuvarande version.

Ladda ner senaste versionen av Chrome på adressen: https://www.google.com/chrome
Ladda ner senaste versionen av Internet Explorer på adressen: http://www.microsoft.com/sverige/windows/Internet-explorer/default.aspx
x 5

Nyhet! För att spara tid har 0 produkter automatiskt
lagts till. Detta är vad du brukar handla av denna vara.

Du kan stänga av/på funktionen från dina inställningar.

Visa inte igen