nyheter postad 3 månader sedan

Prova nyhetslådan - en matbox fylld med nyheter!

blog-image

Faller du ofta tillbaka i gamla vanor? Samma schampoo som du alltid andvänt, favoritfrukostbrödet finns alltid i skafferiet och korvstroganoff åt du förra veckan, men det funkar att käka idag igen. Känner du igen dig? Faktum är att de flesta av oss enbart lagar 4-6 olika maträtter som vi varierar mellan. Vi tenderar också att handla samma saker av gammal vana.

Här kan vi hjälpa dig att bryta det här mönstret lite grann. Nu lanserar vi Nyhetslådan! Nyhetslådan är en matbox fylld med spännande produktnyheter där du får möjlighet att utmana smaklökarna med något nytt, prova en ny doft och testa de allra senaste smakerna. Ett fint sätt att introduceras till något nytt, samtidigt som du blir först med det senaste. Kanske hittar du en ny favorit? Eller hittar inspiration till ny matlagning? Nyhetslådan är en form av matbox, men kan även innehålla många andra nya typer av produkter att testa.

Nyhetslådan fungerar också utmärkt som presentbox!

När du inte riktigt vet vad du ska ge bort i present, då är Nyhetslådan den perfekta överraskningen. Denna matbox är fylld med härliga och smarriga produkter och skickas via hemleverans till dig, eller direkt till den som ska få presentboxen. Kanske vill du passa på att skicka med något mer från Mat.se i samma leverans? Blommor, en extra chokladask, eller kanske en hel matkasse också?

Nyhetslådan lägger du till i varukorgen på samma sätt som vilken annan produkt som helst och de nylanserade produkterna kommer att bytas ut regelbundet framöver. Håll därför utkik i våra kanaler efter nästkommande nyhetslådor! Lägg till den aktuella nyhetslådan HÄR för endast 99kr.

4
2
Skriv en kommentar
Skribent
Marine Jonsson

fruits
Välkommen till Mat.se Att handla mat har aldrig varit enklare.
Börja handla
  • Barbro Danneholt postad 1 månad sedan

    Hittar inte

    Svar Avboka
  • Barbro Danneholt postad 1 månad sedan

    Hittar inte nyhetslådan. Provade söka men finns inte och länken i artikeln funkar inte heller.

    Svar Avboka

Du använder en gammal webbläsare som vi saknar stöd för.

Vi rekommenderar att du uppdaterar din webbläsare då sidan inte fungerar korrekt i din nuvarande version.

Ladda ner senaste versionen av Chrome på adressen: https://www.google.com/chrome
Ladda ner senaste versionen av Internet Explorer på adressen: http://www.microsoft.com/sverige/windows/Internet-explorer/default.aspx
x 5

Nyhet! För att spara tid har 0 produkter automatiskt
lagts till. Detta är vad du brukar handla av denna vara.

Du kan stänga av/på funktionen från dina inställningar.

Visa inte igen