Hälsa postad 2 år sedan

En stuntkvinnas vardag med Mat.se

blog-image

Madeleine Vall Beijner är inte bara Europamästare i Thaiboxning utan har även varit stuntkvinna i ibland annat Wonder Woman. Häng med en elitidrottare i hennes vardag och se hur hon får hur hon lyckas hinna med allt det där hon vill göra. Med hjälp av Mat.se kan hon enkelt beställa sin inköpslista, direkt från boxningsringen eller var hon än befinner sig. För att sedan få maten hemkörd direkt till dörren, vilket möjliggör en actionfylld vardag med träning och aktiviteter.

Med ett fullspäckat schema fyllt av heltidsjobb, familj, vänner och annat så kan det vara svårt att hinna med både träning och matlagning. Då är det tur att det finns bra hjälp att få! Precis som Madeleine går det att underlätta vardagen och betälla hem middagsingredienserna eller hela veckohandlingen direkt från gymmet eller på bussen på väg till jobbet. På så sätt får du mer tid att fokusera på träning och den där härliga matstunden.

Mat och träning

För Madeleine är det viktigt att middagsmaten är näringsrik, färgglad och framförallt – god! Det är faktiskt så att steget till en hälsosam och energifylld livsstil börjar i köket. Träning bryter ner och tröttar ut våra muskler, det är med hjälp av mat och vila som kroppen kan bygga upp musklerna efter träning för att bli ännu starkare och uthålligare.

Därför är det viktigt att äta efter träningen så att kroppen kan återhämta sig. Men vad vi äter spelar såklart roll. Vi vill tipsa om tre näringsrika rätter som också är färgglada, goda och boostar kroppens återhämtning efter träningen.

Ugnsbakade rotfrukter med feta & kikärtsdipp

Matvetesallad med feta, bönor & rostade solrosfrön

Lax med matvetesallad & avokadokräm

1
0
Skriv en kommentar
Skribent
Marine Jonsson

fruits
Välkommen till Mat.se Att handla mat har aldrig varit enklare.
Börja handla

Du använder en gammal webbläsare som vi saknar stöd för.

Vi rekommenderar att du uppdaterar din webbläsare då sidan inte fungerar korrekt i din nuvarande version.

Ladda ner senaste versionen av Chrome på adressen: https://www.google.com/chrome
Ladda ner senaste versionen av Internet Explorer på adressen: http://www.microsoft.com/sverige/windows/Internet-explorer/default.aspx
x 5

Nyhet! För att spara tid har 0 produkter automatiskt
lagts till. Detta är vad du brukar handla av denna vara.

Du kan stänga av/på funktionen från dina inställningar.

Visa inte igen