nyheter postad 2 år sedan

Tack för den här tiden Matjouren

blog-image

Vid utbrottet av Covid-19 var det oerhört många som ville handla i vår butik, och vi mötte utmaningar med att skala upp vår verksamhet i den takten kundens efterfrågan kom. För att snabbt kunna hjälpa till så startade vi Matjouren, en ny onlinebutik särskilt framtagen för äldre och de som befinner sig i en riskgrupp. Med hjälp av Matjouren kunde personer i riskgrupp få tillgång till snabb leverans av färdigpackade kassar av matvaror och hygienartiklar redan nästa vardag.

Vi är oerhört glada att så många uppskattade Matjouren och att vi kunde hjälpa till under den ovissa och omtumlande tiden som var i våras. Vi har nu stabiliserat och wxpanderat våra flöden och är tillbaka i ett mer normalt tempo och kan erbjuda leveranser redan samma dag till våra kunder. Det innebär att behovet av Matjouren inte längre finns kvar. Vi på Mat.se fortsätter såklart att följa utvecklingen i omvärlden och folkhälsomyndighetens rekommendationer, och vårt mål är precis som innan att alltid erbjuda våra kunder säkra och trygga leveranser.

Ett stort tack till er alla som handlat på Matjouren, och välkomna att handla som vanligt på Mat.se!

0
0
Skriv en kommentar
Skribent
Marine Jonsson

fruits
Välkommen till Mat.se Att handla mat har aldrig varit enklare.
Börja handla

Du använder en gammal webbläsare som vi saknar stöd för.

Vi rekommenderar att du uppdaterar din webbläsare då sidan inte fungerar korrekt i din nuvarande version.

Ladda ner senaste versionen av Chrome på adressen: https://www.google.com/chrome
Ladda ner senaste versionen av Internet Explorer på adressen: http://www.microsoft.com/sverige/windows/Internet-explorer/default.aspx
x 5

Nyhet! För att spara tid har 0 produkter automatiskt
lagts till. Detta är vad du brukar handla av denna vara.

Du kan stänga av/på funktionen från dina inställningar.

Visa inte igen