nyheter postad 2 månader sedan

Mat.se blir snart Mathem

blog-image

Du kanske redan har koll på att vi har krokat arm med gänget på Mathem? Vi har gått samman och det betyder att framöver så kommer Mat.se att bli Mathem. Just nu kan du fortfarande handla som vanligt hos oss på Mat.se, men under sommaren så kommer vi att slå ihop oss till en enda butik. Det innebär många spännande nyheter för dig och en ännu smidigare tjänst.

Du kan börja kika in hos Mathem redan nu och bekanta dig med alla grymma fördelar som finns där. När du sedan börjar handla så kommer du bland annat få ta del av:

Ett ännu större sortiment
Du kommer få ett ännu större sortiment och mer att välja bland. Nästan dubbelt så stort! Dessutom så kommer både Garant och Eldorado att finnas på Mathems hyllor inom kort.

Handla från Clas Ohlson och Kronans Apotek
Du kommer att kunna beställa varor från Clas Ohlson och Kronans Apotek och få allt levererat i samma kasse. Hur smidigt?

Kortare leveranstider
Nu kommer du kunna få dina varor ännu snabbare och fler kommer att kunna få leverans samma dag. Det är dessutom fri leverans vid köp över 700 kr på alla landleveranser för privatpersoner.

Fler leveransområden
Mathem finns i samma och till och med fler leveransområden. Framöver kan du till exempel beställa mat ut till skärgården*!

Bonus på varje köp
Med Mathems bonusprogram får du bonus och belöningar varje gång du handlar. För varje krona får du en poäng, när du erhållit 2500 poäng får du 25 kr tillbaka att handla för.

Schyssta priser
Lika bra eller bättre priser!

Vi kommer fortsätta att uppdatera dig under resans gång och snart kommer du enkelt att kunna flytta över ditt konto till Mathem. På så vis följer dina uppgifter, mest köpta varor och mer info med, så att du kan fortsätta att handla direkt, utan krångel. Du som kund behöver inte göra något just nu, du kommer få information om hur migreringen av ditt konto kommer ske samt med fina erbjudanden.

Har du några frågor? Kontakta Mathem här ››

*Mathem har båtleveranser ut i Stockholms skärgård.

0
1
Skriv en kommentar
Skribent
Marine Jonsson

fruits
Välkommen till Mat.se Att handla mat har aldrig varit enklare.
Börja handla
  • Gabriel Issa postad 4 veckor sedan

    Vad synd. Jag som tyckte mat.se var väldigt bra. Handlade inte hos Mathem av en anledning. De är usla. Så kommer nog inte handla från er igen då när det nu slås ihop.

    Svar Avboka

Du använder en gammal webbläsare som vi saknar stöd för.

Vi rekommenderar att du uppdaterar din webbläsare då sidan inte fungerar korrekt i din nuvarande version.

Ladda ner senaste versionen av Chrome på adressen: https://www.google.com/chrome
Ladda ner senaste versionen av Internet Explorer på adressen: http://www.microsoft.com/sverige/windows/Internet-explorer/default.aspx
x 5

Nyhet! För att spara tid har 0 produkter automatiskt
lagts till. Detta är vad du brukar handla av denna vara.

Du kan stänga av/på funktionen från dina inställningar.

Visa inte igen