Börja handla på Mat.se och få mer tid för livet!

BÖRJA HANDLA Ange koden NY200 vid ditt första köp. Gäller vid köp över 750kr.
Just nu! 200 kr nykundsrabatt Gäller t o m 28/02 2021
tema postad 8 månader sedan

En entreprenörs vardag med Mat.se

blog-image

Sportjournalist, skodesigner, författare och föreläsare är bara några saker Patrick Ekwall har på sin tallrik. Med ett fullspäckat schema kombinerat med familjeliv hjälper Mat.se till att skapa mer tid i vardagen. Genom att klicka hem maten och få det levererat hem till dörren så sparar Patrick värdefull tid som han gärna lägger på annat han brinner för. Häng med en dag i Patrick Ekwalls liv och se hur han lyckas hålla alla bollar i luften.

Du hinner

Skodesigner eller inte, vi har nog alla den där drömmen vi skulle vilja förverkliga eller hobbyn vi vill ta upp igen, men tyvärr är det ofta så att tiden inte räcker till. Ett smart sätt att få mer tid över är att börja veckohandla hos oss. Vi har räknat ut att du i snitt sparar 35 timmar per år jämfört med att handla i vanlig butik – alltså en hel semestervecka! Färdiga inköpslistor, smarta funktioner och recept du enkelt kan beställa hem på ett klick är bara några exempel på hur du sparar in värdefull tid när du handlar på Mat.se.

Bli en bättre matlagare

Patrick har helt klart många strängar på sin lyra, men matlagning verkar inte vara en av dem. Är du som Patrick, riktigt dålig på att laga mat? Sådär dålig att det är svårt att förstå? Lugn, alla kan lära sig och bli bättre matlagare. Här kommer tre tips på hur du kan komma igång i köket.

Våga försöka
Alla måste vi börja någonstans. Alla kan lära sig laga mat, och övning ger färdighet. Känns det svårt att börja? Smygstarta med att hjälpa någon annan att laga middag, på så vis kanske du kan snappa upp några tips.

Följ recept
Leta upp recept som du kan följa steg för steg. När du provat ett recept en eller ett par gånger, då kan du prova att ta bort något eller addera lite extra av någon av ingedienserna du gillade lite extra. Hos oss hittar du mängder av recept, allt från vardagsmat till bakning och festmat. Det bästa är att du enkelt kan klicka hem hela receptet.

Börja smått
Börja med tre enkla recept som du lär dig och sedan kan variera med.

För att hjälpa till att komma igång med matlagningen så vill vi tipsa om tre enkla vardagsrätter som till och med Patrick kan klara av! De här enkla vardagsrätterna kan du enkelt kan laga till dig själv eller hela familjen på mindre än 20 minuter.

Gnocchi- & tonfiskgratäng
Till receptet

Nudlar med kycklingfärs
Till receptet

Korv stroganoff
Till receptet

0
0
Skriv en kommentar
Skribent
Marine Jonsson

fruits
Välkommen till Mat.se Att handla mat har aldrig varit enklare.
Börja handla

Du använder en gammal webbläsare som vi saknar stöd för.

Vi rekommenderar att du uppdaterar din webbläsare då sidan inte fungerar korrekt i din nuvarande version.

Ladda ner senaste versionen av Chrome på adressen: https://www.google.com/chrome
Ladda ner senaste versionen av Internet Explorer på adressen: http://www.microsoft.com/sverige/windows/Internet-explorer/default.aspx
x 5

Nyhet! För att spara tid har 0 produkter automatiskt
lagts till. Detta är vad du brukar handla av denna vara.

Du kan stänga av/på funktionen från dina inställningar.

Visa inte igen