Handla mat online
enkelt & bekvämt

Spara tid, börja handla på Mat.se redan idag

SKAPA KONTO
200 KR RABATT Ange koden JUSTNU200 i kassan. Gäller nya kunder vid köp över 700kr.
tema postad 8 månader sedan

Storhandla och spara pengar

blog-image

Storhandla – Genom att storhandla en gång i veckan eller till och med varannan vecka så minimerar du risken att köpa en massa onödiga saker så som godis och snacks. Hos oss kan du dessutom handla i lugn och ro från soffan och slipper risken att blodsockernivån är i botten. Är du ensam i hushållet kan det också vara schysst att gå ihop med grannen, på så vis blir leveransen ännu mer klimatsmart och handlar man över 700 kr tillkommer inga kostnader för leveransen.

Du kan även att planera bättre vad du ska köpa för någon mat ifall du ska klara dig en hel vecka på det som köps in. Detta gör det lättare att planera mat som är billigare att äta men fortfarande god, glöm inte att slänga ett extra öga på kampanjerna.

Handla stora paket – En fördel med att handla lite mer sällan är att du då lättare kan köpa storpack. Extra skönt när du dessutom slipper släpa hem dina tunga kassar själv. Många saker fungerar dessutom jättebra att frysa in. Ta exempelvis köttfärs eller färskt bröd som passar utmärkt att frysa in. Passa på att fynda lite extra när det är bra kampanjer.

Handla utifrån recept – Tar du snabba beslut i affären är det risk att man tar sämre beslut och faller för frestelser. Hos oss kan du enkelt hämta inspiration från våra tusentals recept och komponera ihop din egen matkasse. På så vis kan du enklare planera din vecka och komponera ihop en skräddarsydd meny som passar din smak och budget.

Gör en matbudget som passar ditt hushåll – Enligt konsumentverket finns det en rad faktorer som påverkar din matbudget, så som kön, ålder och om du har någon specialkost. Se över ditt hushåll och gör en rimlig budget som passar dig. När du veckohandlar är det betydligt lättare att hålla sig till sin budget. Under mina sidor kan du dessutom se ett genomsnitt på vad du handlar, hur mycket tid du sparar genom att handla online och hur många kilo du slipper bära.

0
0
Skriv en kommentar
Skribent
Carin Sofia Norén

fruits
Välkommen till Mat.se Att handla mat har aldrig varit enklare.
Börja handla

Du använder en gammal webbläsare som vi saknar stöd för.

Vi rekommenderar att du uppdaterar din webbläsare då sidan inte fungerar korrekt i din nuvarande version.

Ladda ner senaste versionen av Chrome på adressen: https://www.google.com/chrome
Ladda ner senaste versionen av Internet Explorer på adressen: http://www.microsoft.com/sverige/windows/Internet-explorer/default.aspx
x 5

Nyhet! För att spara tid har 0 produkter automatiskt
lagts till. Detta är vad du brukar handla av denna vara.

Du kan stänga av/på funktionen från dina inställningar.

Visa inte igen