Hälsa postad 2 månader sedan

Väck liv i fikapauserna med Yogobe

blog-image

Fika. Det är inte bara näst intill heligt – utan kan också stärka gemenskapen och öka förmågan till återhämtning. Stillasittande arbeten behöver därför kompletteras med mer rörelse. Yogobe – som är Nordens största hälsoplattform inom yoga, träning, meditation och stresshantering, vill därför revolutionera våra älskade fikaraster. Inte ta bort dem, utan förlänga dem, med korta rörelsepauser efter kaffet! Hur bra grej?! På Yogobe finns ett växande onlinebibliotek med över 2100 onlinevideor, live-klasser, specialframtagna program, utmaningar och inspirerande läsning.

Som kund hos Mat.se får du just nu därför möjlighet att prova Yogobe helt gratis i 30 dagar. Se nu till att väcka liv i både fikapauserna och i din vardag! För att ta del av erbjudandet, gå till Yogobe.com och ange koden MATYOGOBE när du skapar ditt konto. Yoga lugnt!
Det här är ett introduktionserbjudande och gäller endast nya Yogobe-medlemmar. Gratismånaden kommer inte att övergå till en betalande prenumeration. Kampanjkoden är giltig till och med 15/4 2022.

1
0
Skriv en kommentar
Skribent
Isabelle Norén

fruits
Välkommen till Mat.se Att handla mat har aldrig varit enklare.
Börja handla

Du använder en gammal webbläsare som vi saknar stöd för.

Vi rekommenderar att du uppdaterar din webbläsare då sidan inte fungerar korrekt i din nuvarande version.

Ladda ner senaste versionen av Chrome på adressen: https://www.google.com/chrome
Ladda ner senaste versionen av Internet Explorer på adressen: http://www.microsoft.com/sverige/windows/Internet-explorer/default.aspx
x 5

Nyhet! För att spara tid har 0 produkter automatiskt
lagts till. Detta är vad du brukar handla av denna vara.

Du kan stänga av/på funktionen från dina inställningar.

Visa inte igen