Börja handla på Mat.se och få mer tid för livet!

BÖRJA HANDLA Ange koden NY200 vid ditt första köp. Gäller vid köp över 750kr.
Just nu! 200 kr nykundsrabatt Gäller t o m 31/12 2021
nyheter postad 6 månader sedan

Vinn en kolgrill!

blog-image

Sommar, sol och doften av nygrillat – det är inte mycket som slår det! Du kanske redan har kickat igång grillsäsongen vid det här laget, men vad sägs om att göra sommarens grillkvällar ännu lite bättre? Nu kan du nämligen vara med och tävla om en kolgrill från Weber till ett värde av 5 995 kr, snacka om att grilla med stil! Läs mer om grillen här och hur den kan bli din.

Om grillen

Du kan alltså vinna en kolgrill från Weber i modellen Performer Premium GBS till ett värde av 5 995 kr. Grillen är utrustad med en praktisk gasoltändning som snabbt får fart på briketterna utan skorstenständare och lång väntetid. Den har dessutom en integrerad termometer i locket som visar temperaturen i grillen, digital matlagningstimer och ett one-touch rengöringssystem i rostfritt stål. Det praktiska sidobordet är också en perfekt avställningsyta där du kan blanda färdigt salladen och andra tilbehör medan grillgallret värms upp. Det här är en riktigt bra grill.

Så tävlar du

1. Handla på Mat.se någon gång mellan söndag 16/5 och fredag 21/5, köpet ska vara över 1200 kr (perfekt tillfälle att storhandla med andra ord).

2. Lämna sedan en kommentar att du är med i tävlingen och ge oss ditt bästa grilltips på vårt tävlingsinlägg på Facebook. Tänk på att namnet på ditt Facebook-konto och Mat.se konto bör ha samma namn så att vi enkelt kan hitta din order. Du hittar tävlingsinlägget här där du kan lägga din kommentar.

Så utser vi vinnaren

Vi kommer läsa igenom era grilltips, kanske är det ett mumsigt recept, något udda som går att grilla, eller en riktigt smart lösning som blir det vinnande bidraget. Vi kikar sedan att namnet matchar en order, kontaktar vinnaren och ber denne att verifiera med ordernummer.

Tävlingsregler

Du måste vara bosatt i Stockholm eller Göteborg för att delta i tävlingen. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren och gäller enligt svensk lagstiftning. Personuppgifter som anges i samband med deltagande/vinst hanteras av Mat.se.

Kanske blir det du som bjuder på grillat i sommar? Börja handla här.

3
1
Skriv en kommentar
Skribent
Marine Jonsson

fruits
Välkommen till Mat.se Att handla mat har aldrig varit enklare.
Börja handla
  • AIKATERINI MOUGKOU postad 5 månader sedan

    Fint! Tack

    Svar Avboka

Du använder en gammal webbläsare som vi saknar stöd för.

Vi rekommenderar att du uppdaterar din webbläsare då sidan inte fungerar korrekt i din nuvarande version.

Ladda ner senaste versionen av Chrome på adressen: https://www.google.com/chrome
Ladda ner senaste versionen av Internet Explorer på adressen: http://www.microsoft.com/sverige/windows/Internet-explorer/default.aspx
x 5

Nyhet! För att spara tid har 0 produkter automatiskt
lagts till. Detta är vad du brukar handla av denna vara.

Du kan stänga av/på funktionen från dina inställningar.

Visa inte igen