Mat.se är en bifirma till Dagab Inköp & Logistik AB. I nedan kundvillkor benämns Mat.se bifirma till Dagab Inköp & Logistik AB endast med ”Mat.se”.

Personaliseringsavtalet är för dig som vill ha en personligt anpassad upplevelse av de tjänster Mat.se tillhandahåller. Avtalet som Handla smart syftar till att erbjuda dig som kund en personligt anpassad köpupplevelse med relevanta erbjudanden och kommunikation.

Utöver de allmänna villkoren åtar sig Mat:se att ge dig en personligt anpassad upplevelse och erbjudanden när du handlar hos oss, genom att i huvudsak tillhandahålla följande funktionalitet:

  • Smart inköpslista

Mat.se ska hjälpa dig att handla effektivare genom att föreslå vilka produkter du sannolikt behöver just nu i en smart inköpslista på vår hemsida och via utskick. Detta görs baserat på analys av ett flertal parametrar kopplat till ditt och andra kunders köpbeteende, exempelvis sannolikheten att du köper en vara fler än x gånger samt sannolikheten att en viss vara köps inom vissa temperaturspann.

  • Smarta påminnelser

Vi hjälper dig att inte missa någon vara du behöver genom att jämföra vår smarta inköpslista med vad du har i kundvagnen och påminna dig.

  • Smarta produktrekommendationer

Vi ger dig produktrekommendationer på vår hemsida samt via utskick utifrån ditt och andra kunders köpbeteende. Exempelvis kan du få påminnelse om korvbröd när du köper grillkorv efter som korvbröd ofta köps tillsammans med grillkorv.

  • Smart sökfunktion

Du får en filtrerad sökning baserat på produkter eller recept som du har köpt eller använt tidigare eller valt att favoritmarkera.

Läs om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy på www.mat.se/artikel/dataskydd

Tjänster som erbjuds av Mat.se tillhandahålls av:

Matse bifirma till Dagab Inköp & Logistik AB
J A Pripps Gata 2
421 32 Västra Frölunda
e-post: kundservice@mat.se
Organisationsnummer: 556004-7903

Du använder en gammal webbläsare som vi saknar stöd för.

Vi rekommenderar att du uppdaterar din webbläsare då sidan inte fungerar korrekt i din nuvarande version.

Ladda ner senaste versionen av Chrome på adressen: https://www.google.com/chrome
Ladda ner senaste versionen av Internet Explorer på adressen: http://www.microsoft.com/sverige/windows/Internet-explorer/default.aspx
x 5

Nyhet! För att spara tid har 0 produkter automatiskt
lagts till. Detta är vad du brukar handla av denna vara.

Du kan stänga av/på funktionen från dina inställningar.

Visa inte igen